Vraag maar raak

Heb je een vraag voor ons? Misschien staat het antwoord hier wel tussen. We hebben namelijk alle veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Scheelt je toch weer een mailtje of een belletje. En staat je vraag er toch niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Consument

Kan ik rechtstreeks bij Sit Design kopen?

De verkoop van onze meubels verloopt uitsluitend via winkels (retail). Wij kunnen u wel informatie verstreken over het technische aspect van een meubel en eventueel uw vragen hierover beantwoorden. Toch verloopt in hoofdzaak het contact via de winkel waar u uw meubel uitkiest/aanschaft. Heeft u vragen voor ons? Ons e-mailadres is info@sitdesign.nl.

Kan ik de Sit Design showroom bezoeken?

Helaas is onze showroom niet toegankelijk voor particuliere verkoop. We kunnen je wel doorverwijzen naar een van onze dealers! Stuur ons een e-mail met de regio waarin je woont en eventueel in welk product je geïnteresseerd bent, dan kijken wij wat het dichtstbijzijnde verkooppunt is. Ons e-mailadres is info@sitdesign.nl.

Waar vind ik afmetingen van een product?

Per model staan de afmetingen weergegeven op deze website. U kunt zelfs schematische overzichten van alle elementen per model downloaden, deze zijn ook voorzien van afmetingen. Ga naar collectie en zoek het model op waarvan u het overzicht wilt downloaden.

Waar vind ik de prijzen van een product?

Helaas kunnen wij geen consumentenprijzen communiceren. We kunnen je wel doorverwijzen naar een van onze dealers! Stuur ons een e-mail met de regio waarin je woont en eventueel in welk product je geïnteresseerd bent, dan kijken wij wat het dichtstbijzijnde verkooppunt is. Ons e-mailadres is info@sitdesign.nl.​

Dealers (B2B)

Ik wil dealer worden, wat moet ik doen?

Stuur ons een e-mail met uw interesses en uw bedrijfsgegevens. Wij zorgen dat een van onze accountmanagers contact met u opneemt. Ons e-mailadres is info@sitdesign.nl.

Hoe kan ik inloggen op de dealerlogin?

Om in te kunnen loggen heeft u uw persoonlijke inloggegevens nodig. Bent u uw inloggegevens kwijt? Stuur een mail naar info@sitdesign.nl. Heeft u nog nooit inloggegevens gekregen en bent u wel klant/dealer van ons? Stuur ons dan ook een mail. Nog geen klant/dealer? We komen graag op de koffie om kennis te maken!

Waar vind ik afmetingen, technische fiche, etc?

De afmetingen en technische fiche vind u zowel op deze website als op de dealerlogin. U kunt zelfs schematische overzichten van alle elementen per model downloaden, deze zijn ook voorzien van afmetingen. Ga naar collectie en zoek het model op waarvan u het overzicht wilt downloaden. Op de dealerlogin staat alleen een tabel met de afmetingen per model.

Kan ik de showroom bezoeken?

Ja, dat kan op afspraak. Neem contact op met onze accountmanager om een showroombezoek in te plannen. Kunt u de contactgegevens van de accountmanager even niet vinden? Bel of mail ons en wij geven de juiste gegevens aan u door.

Waar vind ik de inkoopprijzen?

Via de dealerlogin kunt u alle prijzen zien en ook downloaden. Bent u uw inloggegevens kwijt? Stuur een mail naar info@sitdesign.nl.

Niet gevonden wat je zocht?

info@sitdesign.nl

+31 34 550 23 24

Beijerdstraat 22, Beusichem

alleen op afspraak

Sit Design is een creatief, commercieel en innovatief bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van zitmeubelen waarbij comfort en design centraal staan. Met als thuisbasis het Meubelhart van Nederland, het pittoreske Beusichem.

+ 31 34 550 2324

Beijerdstraat 22, 4112 NE Beusichem