EVENTINKOOPDAGEN NAJAAR
PLACEMEUBELHART BEUSICHEM
WHEN6 - 7 & 13 - 14 SEPTEMBER 2021

VINTAGE RETRO – terug naar die goede oude tijd. Een tijd van mooie vormen, uitgesproken kleuren en kekke printjes. Het nieuwe model FLOYD doet ook een beetje terugdenken aan die tijd met de speels gevormde armleuning. Leuk in een vintage velvet stof om de retro vibes extra te benadrukken, maar ook heel gaaf in een stof met grove structuur. Het model heeft een prettig, actief zitcomfort en wordt standaard geleverd om metalen knik poten in het zwart.

De FLOYD is verkrijgbaar als bank en als hoekbank.

DESIGNWAARDIG – klassieke kubist met oog voor details. Wat er op het gebied van trends ook speelt, de kubist valt niet weg te denken uit het assortiment. Daarom presenteerden wij ons nieuwe model BILLY. De BILLY heeft een designwaardige uitstraling door de hoge, zwevende pootjes. De kneep in de zitting en het T-kussen zijn verfijnde details die dit model echt een eigen gezicht geven. Dit in combinatie met een grove bekleding geeft het geheel wat pit.

De BILLY is verkrijgbaar als losse bank en hoek en/of loungebank.

OUR CHAMPION – doet zijn naam eer aan. Ons nieuwe model MAX, vernoemd naar de winnaar van de Grand Prix in Zandvoort, is een groot succes. De fauteuil zit ontzettend comfortabel en omhelst je als het ware als je erin zit. Dit komt uiteraard door de vormgeving, het is een soort kuipje. In frisse stofjes erg leuk en in ecoleer super stoer.

Sit Design is een creatief, commercieel en innovatief bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van zitmeubelen waarbij comfort en design centraal staan. Met als thuisbasis het Meubelhart van Nederland, het pittoreske Beusichem.

+ 31 34 550 2324

Beijerdstraat 22, 4112 NE Beusichem