EVENTINKOOPDAGEN VOORJAAR
PLACEMEUBELHART BEUSICHEM
WHEN12 - 13 & 19 APRIL 2021

RETRO MEETS SIT DESIGN – geïnspireerd door de sixties. Het tijdperk waarin de vrije zaterdag wordt geïntroduceerd en waar we kennis maakten met nieuwe ingrediënten in de keuken zoals de paprika en knoflook. Maar met name het tijdperk waarin de inrichting van ons interieur compleet veranderde door de introductie van de tv. Tot die tijd was de eettafel altijd het middelpunt geweest, maar sinds de jaren zestig staat het bankstel centraal met de tv als ultiem middelpunt.

Het nieuwe model RUBY doet terugdenken aan die tijd, met haar ronde en speelse vormen. Met de print stof SIXTIES wordt dit gevoel extra versterkt. Toch is dit model in een commerciële stof met contrasterende bies verrassend modern. Het model heeft een prettig, licht actief zitcomfort. De RUBY staat op houten pootjes, verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder de meest populaire kleuren zwart, blank en E60.

De RUBY is verkrijgbaar als bank en als fauteuil.

RUSTIC ROMANTIC – maar dan in een stoer jasje. We verlangen allemaal naar een stukje romantiek. In de romantiek draait het allemaal om gevoel, de subjectieve beleving. Een tijd waar er meer ruimte is voor emotie en verbeelding. Het gaat boven de rationele kennis en dat maakt romantiek een beetje magisch. Toch is niet iedereen weg van romantiek. Sommige mensen hebben gewoon dat stoere randje nodig in het leven. En daarom is er nu de WILSON.

Het nieuwe model WILSON heeft die warme gezellige uitstraling. De rondingen, de capitonzitting en de fluffy rugkussens nodigen uit om lekker in weg te kruipen. Toch is de WILSON zeker niet tuttig. De strakke metalen poten en de grove stiknaden geven het geheel body. Ook door het gebruik van simpele, strakke lijnen krijgt het model een eigentijdse uitstraling. Een combinatie van twee werelden die verassend goed bij elkaar passen.

De WILSON is verkrijgbaar als losse bank, hoekbank, loveseat en fauteuil.

NEW COLOR – rosewood. Op ons model TAYLOR presenteerde wij een nieuwe frisse kleur: rosewood. Een zachte roze tint die heel sfeervol en warm aandoet. De kleur past goed bij het karakter van het model TAYLOR en springt erg in het oog.

Sit Design is een creatief, commercieel en innovatief bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van zitmeubelen waarbij comfort en design centraal staan. Met als thuisbasis het Meubelhart van Nederland, het pittoreske Beusichem.

+ 31 34 550 2324

Beijerdstraat 22, 4112 NE Beusichem