7 - 10 november 2021

MEUBELBEURS BRUSSEL

Na een bewogen jaar waarin Meubelbeurs Brussel geannuleerd moest worden, was de beurs eindelijk weer terug! Zondag 7 november tot en met woensdag 10 november presenteerden wij onze gloednieuwe collectie die wij speciaal ontwikkeld hebben voor dit event. Bekijk de terugblik hieronder.

Even voorstellen, dit is LEWIS. Onze nieuwste telg van de familie en hij voelt zich al erg thuis. Qua looks is het geen typische Sit Design bank, maar het comfort verraad zijn herkomst. Een formidabele zit die een beetje doet denken aan de kuipen in eiken rompen waar we ooit mee begonnen zijn, maar dan zonder eiken uiteraard. De LEWIS heeft een gecapitonneerde zit en rugleuning. Opvallend is dat het model geen armleuning heeft, maar die mis je niet door het uitstekende comfort. En anders hebben we altijd nog die handige armsteun, waar je zelf een armleuning mee kunt creëren. LEWIS is een elementenbank waar je zelf je opstelling mee kan configureren, bijvoorbeeld een los element als bank of een aantal elementen gecombineerd als hoekbank.

Net als LEWIS is model COLLIN ook vers van de pers. Een kubist pur sang waardoor het model ontzettend tijdloos is. De COLLIN heeft een hele diepe zit en een extra luxe soft top uitvoering op de zitting. De rug is van zichzelf al comfortabel om tegenaan te leunen, maar die fijne toppers en sierkussens zorgen ervoor dat je wordt omarmt door de bank. Ook is het een leuke manier om met kleuren en structuren te kunnen spelen, je kan de stof van de bank en kussens namelijk helemaal zelf samenstellen. Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher of een rustige basis, met de COLLIN kan je alle kanten op. Ook model COLLIN is een elementenbank en dat betekent dat je hem zelf zo groot of klein kunt maken als je wilt.

HONEY, I’m home! Ja deze nieuwe poef luistert naar de naam HONEY, afgeleid van de honingraat waar de vorm op gebaseerd is. Leuk in zijn eentje, maar nog leuker in een groepje want ze passen perfect tegen elkaar.

Fabrics for our future, zo noemen we een nieuwe collectie stoffen die (deels) gemaakt zijn van grondstoffen die variëren van gebruikte PET-flessen tot luiers en maskers. 

Uiteraard kon de BILLY loungebank niet ontbreken op onze stand in Brussel. In september bleek model BILLY al erg populair tijdens de inkoopdagen in het Meubelhart Beusichem. Ook in Brussel kon BILLY rekenen op veel aandacht, dit keer in een andere stof en kleur.

Ook model FLOYD kennen we natuurlijk al van de inkoopdagen in september. Blijft leuk in combinatie met fauteuil CLYDE in sixties stof en geeft de juiste vintage retro vibes.

Verder kon onze topper MAX natuurlijk ook niet ontbreken in Brussel. Fauteuil MAX vormt zich als een deken om je heen, daardoor is het comfort echt uitmuntend te noemen. Ook de BRADLEY, TAYLOR en WILSON waren van de partij. Deze drie zouden wel broertjes/zusjes van elkaar kunnen zijn. Toch hebben ze alle drie kenmerken die uniek zijn voor het model. Zo is de BRADLEY robuust en stoer met zijn sledepoot en brede armleuningen. De WILSON ziet er wat gezelliger uit en past ook meer in de rustieke romantische hoek. En de TAYLOR is juist strak en verfijnd, de modernste van de drie. Toch is de TAYLOR zeker niet saai, door de gecapitonneerde zit en rug past hij helemaal bij het trio. En tenslotte was daar natuurlijk ook fauteuil KATE in teddy stof, heerlijk zacht en aaibaar.

Voor professionals

AFSPRAAK MAKEN

Bent u benieuwd wat wij voor u en/of uw business kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. En u bent van harte welkom in onze showroom in Beusichem (alleen op afspraak) om zelf de collectie te kunnen ervaren.

#hierSITjegoed

LIKE & FOLLOW

Via onze socials inspireren we je graag! Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en tag ons gerust in een mooi interieur plaatje met een echt Sit Design meubel @sitdesigninternational

[instagram-feed num=3]

Sit Design is een creatief, commercieel en innovatief bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van zitmeubelen waarbij comfort en design centraal staan. Met als thuisbasis het Meubelhart van Nederland, het pittoreske Beusichem.

+ 31 34 550 2324

Beijerdstraat 22, 4112 NE Beusichem