Model Lyon
Model Venice
Model Ecuador
Model Jolly
Model Lotus (geel), fauteuils Bonnie & Clyde
Fauteuil Cordoba, hoekbank Infinity
Model Infinity, fauteuil Lush
EventMeubelbeurs Brussel 2019
PlaceBrussels Expo
Date3 - 6 november 2019

MEUBELBEURS BRUSSEL 2019

Presentatie van onze collectie tijdens Meubelbeurs Brussel van 6 t/m 6 november 2019 in de Expo in Brussel. Met in het bijzonder ronde vormen en veel kleur waaronder pasteltinten. 

Model Lyon heeft een aangenaam comfort, mede door het extra lendenkussen. Hier gepresenteerd in een nieuwe crèmekleurige stof.

Het ronde element van model Venice is een positieve verrassing. Samen met het ‘daybed’ vormt dit een eigenzinnig en speelse compositie. 

De Ecuador hoekbank uitgevoerd in een mooie pasteltint. Het zachte pastel in combinatie met de stoere kubistische vormgeving zorgt voor een verrassend beeld.

Model Jolly gepresenteerd als grote hoekopstelling viel met name op. Speels gepresenteerd met een element in ecoleder en de rest in een mooie weefstof. De prachtige ton-sur-ton kleurcombinatie valt bij een groot publiek in de smaak.

Het beroemde, of eerder beruchte, duo Bonnie & Clyde zijn twee makkelijke fauteuils waarbij de frames uitwisselbaar zijn. Zo kan iedereen zijn/haar favoriete uitvoering van de fauteuil(s) kiezen.

Model Lotus hier gepresenteerd in een kekke okergele, matte velours stof. Het speelse design pootje maakt het plaatje helemaal compleet.

Hoekbank Infinity gecombineerd met draaifauteuil Cordoba zorgt voor een evenwichtige, moderne uitstraling. De vergrijsde groene stof in combinatie met cognac ecoleder geeft het geheel een stoer karakter.

Daarnaast de Infinity in een wat romantischere setting samen met fauteuil Lush. De kleuren Burgundy en Blush combineren goed, helemaal leuk met een snufje okergeel. 

Sit Design is een creatief, commercieel en innovatief bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van zitmeubelen waarbij comfort en design centraal staan. Met als thuisbasis het Meubelhart van Nederland, het pittoreske Beusichem.

+ 31 34 550 2324

Beijerdstraat 22, 4112 NE Beusichem