Over Sit Design

Onze thuisbasis is het pittoreske dorp Beusichem, oftewel het Meubelhart van Nederland. Hier bevinden we ons middenin de actie. Twee keer per jaar staat het Meubelhart Beusichem in het teken van de vakbeurs. In onze showroom staat het grootste deel van onze collectie gepresenteerd. De plek om onze collectie te ontdekken, ervaren en voelen. 

IDENTITEIT

Wij geloven dat trendy design goed gecombineerd kan worden met een uitstekend zitcomfort. Daar staan we bekend om en daar zijn we trots op. We vertalen de trends en meest extravagante designmeubels naar een zeer comfortabel meubel.

BETROUWBAAR

Modellen ontwikkelen en produceren doen we al sinds 1978 met veel plezier, passie en aandacht voor ons product. Vanaf het tijdperk van eikenhouten rompen tot het zitmeubel wat we vandaag de dag kennen, is Sit Design al een betrouwbare leverancier.

VEELZIJDIG

Tegenwoordig vliegen de trends je om de oren en veranderen stijlen steeds sneller. Wij maken er een sport van om alle trends te volgen en natuurlijk te verwerken in onze collectie. Dat maakt onze collectie veelzijdig en dynamisch.