Hier SIT je goed

OVER SIT DESIGN

Onze thuisbasis is het pittoreske dorp Beusichem, oftewel het Meubelhart van Nederland. Hier bevinden we ons middenin de actie. Twee keer per jaar staat het Meubelhart Beusichem in het teken van de vakbeurs. In onze showroom staat het grootste deel van onze collectie gepresenteerd. De plek om onze collectie te ontdekken, ervaren en voelen. 

Sinds 1978

MEER DAN 40 JAAR

Bij Sit Design ontwikkelen en produceren we al meer dan 40 jaar comfortabele meubelen. Hoewel de stijl in de loop van de jaren vaak veranderd is, blijft de essentie altijd hetzelfde. Die ervaring en vakmanschap zie je terug in onze collectie. 

COMFORTABEL

Wij vertalen hoogwaardig design naar een uitstekend zitcomfort, zonder concessies te hoeven doen aan het design. Bij ons betekent dat een fijn zitvlak en de juiste steun voor je rug. Tijdens de ontwikkeling focussen we op het comfort en dat verpakken we in een stijlvol jasje.

DESIGN

We laten ons inspireren door alledaagse dingen, maar ook op de meest vooraanstaande beurzen van de wereld. De ideeën werken we uit in een schets en een prototype. Dat doen we allemaal in onze eigen ”Model Ontwikkeling”. Zo kunnen we snel schakelen en een fraai design garanderen. 

KWALITEIT

Modellen ontwikkelen en produceren doen we al sinds 1978 met veel plezier, passie en aandacht voor ons product. Vanaf het tijdperk van eikenhouten rompen tot het zitmeubel wat we vandaag de dag kennen, is Sit Design al een betrouwbare leverancier.

#hierSITjegoed

LIKE & FOLLOW

Via onze socials inspireren we je graag! Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en tag ons gerust in een mooi interieur plaatje met een echt Sit Design meubel @sitdesigninternational

[instagram-feed num=3]