DESIGN

We ontwikkelen onze eigen ontwerpen in een speciale afdeling met creatieve vakmensen.

COMFORT

Door de jaren heen hebben we ons eigen herkenbare SITcomfort ontwikkeld.

KWALITEIT

We werken met de beste vakmensen en zorgen ervoor dat ons meubel lang mee gaat door goede materialen te gebruiken.

SINDS 1978

Bij Sit Design ontwikkelen en produceren we al meer dan 40 jaar comfortabele meubelen. Hoewel de stijl in de loop van de jaren vaak veranderd is, blijft de essentie altijd hetzelfde. Die ervaring en vakmanschap zie je terug in onze collectie.

EXPERIENCE

Onze thuisbasis is het pittoreske dorp Beusichem, oftewel het Meubelhart van Nederland. Hier bevinden we ons middenin de actie. Twee keer per jaar staat het Meubelhart Beusichem in het teken van de vakbeurs. In onze showroom staat dan het grootste deel van onze collectie gepresenteerd. De plek om onze collectie te ontdekken, ervaren en voelen. 

BLUE LABEL

Naast onze Europese productie, produceren wij ook lokaal in Nederland. Dat hebben we eigenlijk altijd al gedaan. Doordat we altijd in Nederland zijn blijven ontwikkelen en produceren, hebben we de know-how kunnen bewaren en kunnen we onze processen blijven innoveren. We halen het beste uit onszelf en werken dag in dag uit aan een beter meubel.

Tegenwoordig vliegen de trends en stijlen je om de oren. Wij maken er een sport van om dit te vertalen tot een eigentijdse collectie die lang mee gaat. Dat maakt onze collectie veelzijdig en dynamisch.

Sit Design is een creatief, commercieel en innovatief bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van zitmeubelen waarbij comfort en design centraal staan. Met als thuisbasis het Meubelhart van Nederland, het pittoreske Beusichem.

+ 31 34 550 2324

Beijerdstraat 22, 4112 NE Beusichem