CREATIVITY MEETS BUSINESS

Wij geloven dat trendy design goed gecombineerd kan worden met een uitstekend zitcomfort. Daar staan we bekend om en daar zijn we trots op. We vertalen de trends en meest extravagante designmeubels naar een zeer comfortabel meubel. 

We laten ons inspireren door alledaagse dingen, maar ook de meest vooraanstaande beurzen van de wereld. De ideeën werken we uit in een schets en prototype die we presenteren op een van de vakbeurzen. Dat doen we in onze eigen Model Ontwikkeling in het Meubelhart Beusichem. Op die manier kunnen we heel snel schakelen en met de laatste trends meebewegen.

Dit doen we al sinds 1978 met veel plezier, passie en aandacht voor ons product. Van het tijdperk eikenhouten rompen tot het zitmeubel wat we vandaag de dag kennen, is Sit Design al een betrouwbare leverancier.

Tegenwoordig vliegen de trends je om de oren en veranderen stijlen steeds sneller. Wij maken er een sport van om alle trends te volgen en natuurlijk te verwerken in onze collectie. Dat maakt onze collectie veelzijdig en dynamisch.

KEEP IN TOUCH

Bent u benieuwd wat we voor u en/of uw business kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op! 

Of volg onze meest recente ontwikkelingen via onze socials!

[instagram-feed]

Sit Design is een creatief, commercieel en innovatief bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van zitmeubelen waarbij comfort en design centraal staan. Met als thuisbasis het Meubelhart van Nederland, het pittoreske Beusichem.

+ 31 34 550 2324

Beijerdstraat 22, 4112 NE Beusichem