Veelgestelde vragen

Heb je een vraag voor ons? Misschien staat het antwoord hieronder!


OF STUUR ONS EEN E-MAIL

Kan ik de Sit Design showroom bezoeken?

Helaas is onze showroom niet toegankelijk voor particuliere verkoop. We kunnen je wel doorverwijzen naar een van onze dealers! Stuur ons een e-mail met de regio waarin je woont en eventueel in welk product je geïnteresseerd bent, dan kijken wij wat het dichtstbijzijnde verkooppunt is. Ons e-mailadres is info@sitdesign.nl.

Waar vind ik afmetingen van een product?

Per model staan de afmetingen weergegeven op deze website. U kunt zelfs schematische overzichten van alle elementen per model downloaden, deze zijn ook voorzien van afmetingen. Ga naar collectie en zoek het model op waarvan u het overzicht wilt downloaden.

Waar vind ik de prijzen van een product?

Helaas kunnen wij geen consumentenprijzen communiceren. We kunnen je wel doorverwijzen naar een van onze dealers! Stuur ons een e-mail met de regio waarin je woont en eventueel in welk product je geïnteresseerd bent, dan kijken wij wat het dichtstbijzijnde verkooppunt is. Ons e-mailadres is info@sitdesign.nl.​Sit Design sinds 1978

Sit Design is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van eigentijdse zitmeubelen. De collectie kenmerkt zich door het uitstekende zitcomfort, het gebruik van mooie en kwalitatief goede materialen en uiteraard de vormgeving ontworpen door het Sit Design team.


LEES MEER OVER ONS

DEALERS

Heeft u een ”business” vraag voor ons? Misschien staat het antwoord hieronder!

LET’S TALK BUSINESS

01.

Ik wil dealer worden, wat moet ik doen?

Stuur ons een e-mail met uw interesses en uw bedrijfsgegevens. Wij zorgen dat een van onze accountmanagers contact met u opneemt. Ons e-mailadres is info@sitdesign.nl.

02.

Hoe kan ik inloggen op de dealerlogin?

Om in te kunnen loggen heeft u uw persoonlijke inloggegevens nodig. Bent u uw inloggegevens kwijt? Stuur een mail naar info@sitdesign.nl. Heeft u nog nooit inloggegevens gekregen en bent u wel klant/dealer van ons? Stuur ons dan ook een mail. Nog geen klant/dealer? We komen graag op de koffie om kennis te maken, zie de informatie bij punt 01.

03.

Waar vind ik afmetingen, technische fiche, etc?

De afmetingen en technische fiche vind u zowel op deze website als op de dealerlogin. U kunt zelfs schematische overzichten van alle elementen per model downloaden, deze zijn ook voorzien van afmetingen. Ga naar collectie en zoek het model op waarvan u het overzicht wilt downloaden. Op de dealerlogin staat alleen een tabel met de afmetingen per model.

04.

Waar vind ik de inkoopprijzen?

Via de dealerlogin kunt u alle prijzen zien en ook downloaden. Bent u uw inloggegevens kwijt? Stuur een mail naar info@sitdesign.nl.

05.

Kan ik de showroom bezoeken?

Ja, dat kan op afspraak. Neem contact op met onze accountmanager om een showroombezoek in te plannen. Kunt u de contactgegevens van de accountmanager even niet vinden? Bel of mail ons en wij geven de juiste gegevens aan u door.