Experience

Bezoek onze thuisbasis in Beusichem voor een persoonlijke presentatie van onze collectie. Ontdek, ervaar en voel het comfort en het design.

Ervaar het zelf

Ons hoofdkantoor bevindt zich in het pittoreske Beusichem, gelegen in de Betuwe. Hier bedenken, ontwikkelen en produceren we onze collectie. Sinds deze eeuw wordt er een groot deel van de collectie ook in Europa geproduceerd. Hierdoor kwam een deel van onze productieruimtes leeg te staan. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor gevonden, het zijn namelijk ook uitstekende ruimtes voor showrooms. 

De showrooms gebruiken we zelf, maar worden ook gebruikt door onze collega-leveranciers. Samen vormen we het Meubelhart van Nederland, een B2B inkoopcentrum. Om onze collectie in het echt te ervaren zijn we twee keer per jaar open tijdens de inkoopdagen van het Meubelhart, daarnaast is de showroom op afspraak te bezoeken. 

Sfeerimpressie

Plan een bezoek

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op om een afspraak in te plannen.

    Sit Design is een creatief, commercieel en innovatief bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van zitmeubelen waarbij comfort en design centraal staan. Met als thuisbasis het Meubelhart van Nederland, het pittoreske Beusichem.

    + 31 34 550 2324

    Beijerdstraat 22, 4112 NE Beusichem