Beleef de nieuwe collectie

Save the date – Wij lanceren onze nieuwe collectie zitmeubels op 2, 3, 9, 10 en 16 september tijdens onze huisshow in het Meubelhart.

Maandag - 02/0910:00 - 20:00
Dinsdag - 03/0910:00 - 18:00
Maandag - 09/0910:00 - 20:00
Dinsdag - 10/0910:00 - 18:00
Maandag - 16/0910:00 - 18:00

Adres

Sit Design Showroom
Beijerdstraat 22
4112 NE Beusichem

Contact

COMING SOON

44Days
14Hours
1Mins
54Secs

Een greep uit onze nieuwe collectie

Cross

Model Cross is ontworpen met het dynamische stadsleven in gedachten. We combineren massieve, maar praktische vormen die perfect passen in kleinere ruimtes. Voorzien van handige oplossingen die de functionaliteit verhogen zonder concessies te doen aan stijl. Cross belichaamt de balans tussen robuustheid en praktisch gebruik, waardoor het de ideale keuze is voor moderne stedelijke interieurs.

Pallas

Voor model Pallas hebben we ons laten inspireren door het comfort van onze bestseller Athene, maar met een vernieuwde benadering qua vormgeving. Het resultaat is een bank met elegante lijnen en weelderige rondingen, die een gevoel van luxe en ontspanning biedt. Pallas is ontworpen voor een breed publiek en vormt de perfecte aanvulling op de strakke, kubistische vormen van Athene.

Yuki

Met model Yuki hebben we vernieuwing gebracht binnen het comfort segment. Deze bank is perfect afgestemd op de behoeften van senioren. Met een wat kortere zit en een hogere rug biedt Yuki optimale ondersteuning, waardoor opstaan eenvoudiger wordt. Net zoals model Havana en Lima, erg populair in dit segment. Geïnspireerd door Japanse invloeden zoals eenvoud en strakke lijnen, combineert Yuki functionaliteit met een tijdloze esthetiek. Dit maakt het een stijlvolle en praktische keuze voor elke woonruimte.

Grijp je kans en beleef de nieuwe collectie zelf

In een verzadigde markt moet je blijven vernieuwen om de klant te prikkelen en inspireren.

 

Wij lanceren een volledig nieuwe collectie met vernieuwende vormen en materialen.

 

Met deze nieuwe collectie breng je eenvoudig vernieuwing in je assortiment. Elk meubelstuk is een perfecte balans tussen wat je ziet, wat je voelt en de prijs die daarbij hoort. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en ons vakmanschap kan je langdurig comfort bieden. Volgens de wensen en keuzes van de klant geleverd met een acceptabele levertijd van 6-8 weken. Met onze transparante prijsopbouw heb je veel grip en invloed op de prijs, wat leidt tot eerlijke en betaalbare producten. Gericht op een brede doelgroep in het brede middensegment. Of je nu op zoek bent naar een allemansvriend of een verfijnde toevoeging aan je assortiment, onze nieuwe collectie biedt het allemaal.

 

Kom naar Beusichem en beleef het zelf – dit mag je niet missen!