Zitmeubels die het dagelijks leven verrijken met ongekend comfort en tijdloze elegantie.

Welkom bij jouw zitmeubelleverancier – Wij creëren mooie, eigentijdse zitmeubels die verslavend goed zitten en ieder huis omtoveren tot een comfortabele oase. 

Ongekend comfort

Betaalbare luxe

Op maat gemaakt

Kwaliteit hoeft niet superduur te zijn

In een markt waar massaproductie de norm is, zoek jij naar een persoonlijke benadering. Zonder dat je overgeleverd bent aan high-end prijzen of consessies moet doen in kwaliteit, comfort of design.

 

Wij geloven dat je niet hoeft te kiezen tussen kwaliteit, betaalbaarheid, design of comfort.

Een zitmeubel kan zowel comfortabel en duurzaam, als betaalbaar zijn

Ongekend comfort

Betaalbare luxe

Op maat gemaakt

Wij zijn een full-service leverancier gespecialiseerd in het creëren van mooie, eigentijdse zitmeubels die verslavend goed zitten.

Sinds 1978 hebben wij een duidelijk doel; mooie, eigentijdse zitmeubels maken die vooral erg lekker zitten. 

 

Vanuit de prachtige Betuwe in het pittoreske plaatsje Beusichem creëren wij jarenlang comfort voor thuis, gemaakt door vakmensen, met hoogwaardige materialen en toch betaalbaar. 

Uw zitmeubelleverancier

Sit Design is een full-service zitmeubelleverancier gespecialiseerd in het creëren van mooie, eigentijdse zitmeubels die verslavend goed zitten. Sinds 1978 hebben wij als leverancier in Nederland een duidelijk doel: mooie, eigentijdse meubels maken die vooral erg lekker zitten, waardoor men niet meer om onze groothandel heen kan. Vanuit de prachtige Betuwe in het pittoreske plaatsje Beusichem creëren wij jarenlang comfortabele meubels voor thuis, gemaakt door vakmensen. Als fabrikant van banken en stoelen maken we elk zitmeubel met hoogwaardige materialen en zorgen we ervoor dat ze toch betaalbaar zijn.

Meubels met ultiem zitcomfort bij ons als zitmeubelleverancier

Zitcomfort is de sleutel tot elk succesvol meubelstuk. Als zitmeubelleverancier leggen we de lat hoog als het gaat om het ontwerpen van banken, stoelen en poefen die niet alleen mooi zijn, maar ook comfort bieden. Als fabrikant van kwalitatieve meubels begrijpen we dat comfort niet ten koste mag gaan van stijl. De moderne consument verlangt naar een zitmeubel dat een balans biedt tussen esthetiek en functionaliteit, en onze groothandel begrijpt dat. Dit betekent dat banken niet alleen uitnodigend moeten zijn, maar stoelen en poefen ook moeten voldoen aan de hoogste normen van ergonomie en duurzaamheid. Als groothandel streven we ernaar om een zitmeubel op maat te leveren dat elke verwachting overtreft. Bij ons als fabrikant van banken en stoelen vind je dan ook enkel een zitmeubel dat door vakmensen is gemaakt en verslavend lekker zit.

Word dealer of koop een zitmeubel als zakelijke klant bij onze groothandel

Wil je dealer worden van onze kwalitatieve zitmeubels? Of ben je geïnteresseerd in het verrijken van jouw bedrijfsruimte met hoogwaardig projectmeubilair op maat? Neem dan vandaag nog contact op met onze fabrikant van banken en stoelen. Als toonaangevende zitmeubelleverancier bieden wij een ruim assortiment aan zakelijk meubilair voor klanten die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl. Door te kiezen voor een ervaren groothandel, verzeker je jezelf van een zitmeubel dat jouw bedrijfsruimte transformeert in een comfortabele omgeving. Ontdek hoe je dealer bij ons wordt of hoe je jouw zakelijke ruimte verrijkt met onze exclusieve collectie aan zitmeubels.

Wil je kennismaken?
Zou je dealer willen worden of kunnen we je helpen bij een mooi idee?
Neem contact met ons op, de koffie staat klaar!

0345-502324
info@sitdesign.nl

 

Beijerdstraat 44A
4112 NE Beusichem