Waar design en comfort samenkomen

SIT DESIGN helpt retailers om hun collectie een kwaliteitsimpuls te geven met mooie, eigentijdse zitmeubels die verslavend goed zitten.

Hoe het werkt

We helpen retailers met het leveren van goede zitmeubels

Maak een afspraak

Bezoek onze showroom of wij bezoeken jou. We staan te popelen om kennis met je te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Krijg advies

Van technische zaken zoals materialen en configuraties tot aan bekledingsopties en esthetiek. Ons doel is om jou zo goed mogelijk te informeren, zodat je de juiste selectie kan maken.

Word dealer

Als dealer ben je verzekerd van een kwaliteitsimpuls met mooie, eigentijdse zitmeubels die verslavend goed zitten.

Waarom SIT DESIGN?

Hier SIT je goed

Onze meubels zitten niet alleen heel erg lekker. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit. Weten dat je goed zit.

Maak het van jou

Een collectie kan alleen voor je werken als het bij je past. We bieden je veel opties en stijlen, maar jij geeft de doorslag. Je kan kiezen uit meer dan 300 stoffen en ook de configuratie kan je aanpassen naar jouw omgeving en demografie. 

Extra service

We helpen je met het leveren van goede zitmeubels. Dat doen we bijvoorbeeld door de kwaliteit in de productie te controleren en te zorgen dat hij onbeschadigd in jouw magazijn terecht komt. Maar we gaan een stap verder, als je wilt bezorgen we bijvoorbeeld bij jouw klant thuis. 

Jouw succes is ons succes

We zien onszelf niet alleen als leverancier, maar vooral als partner waar je op terug kunt vallen. Of je nu op zoek bent naar zitmeubels om jouw winkelcollectie mee te versterken, zitmeubels zoekt voor jouw projecten en opdrachten, of zelfs een private label wilt ontwikkelen, samen zoeken we naar de succesformule voor jouw business!

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat is SIT DESIGN?

SIT DESIGN is een familiebedrijf met een duidelijk doel; mooie, eigentijdse zitmeubels maken die vooral erg lekker zitten. Al sinds 1978 helpen we retailers door zitmeubels te leveren met de juiste kwaliteit en het beste comfort. Daar profiteert de retailer van, maar ook de consument. Inmiddels hebben honderden bedrijven al gemerkt hoe fijn het is om achter je product te kunnen staan.

Wat maakt Sit Design anders dan de rest?

Waar we ons onderscheiden van de rest is het ontwikkelingsproces. We ontwerpen en ontwikkelen onze meubels zelf, in eigen beheer gewoon hier in Nederland. Met de kennis die we door de jaren heen verzameld hebben, weten we precies hoe een goed meubel in elkaar zit en ook waar de valkuilen zitten. Dit zorgt er ook voor dat we van onze fouten kunnen leren en zo streven we ernaar een probleemloos meubel te ontwikkelen. 

Waar worden de zitmeubels geproduceerd?

Onze zitmeubels worden voornamelijk in Europa geproduceerd. Er is zelfs een deel wat we in Nederland produceren.

Hebben jullie voorraad of produceren jullie op order?

We produceren op order. Zo ontstaat er geen onnodige verspilling van materialen en heb je de mogelijkheid om naar eigen wens en smaak het meubel samen te stellen. Incidenteel zetten we gangbare meubels op voorraad.

Waar worden de meubels van gemaakt?

Voor onze zitmeubels gebruiken we deugdelijke materialen, zodat het meubel lang mee kan. Er worden nooit concessies gedaan op de materialen of constructies. Een frame is over het algemeen van beukenhout of metaal, de vering van staal en de vulling van HR schuim. Natuurlijk verschilt het per model en ligt het er helemaal aan welke bekleding je erop kiest.

Sit Design is een creatief, commercieel en innovatief bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van zitmeubelen waarbij comfort en design centraal staan. Met als thuisbasis het Meubelhart van Nederland, het pittoreske Beusichem.

+ 31 34 550 2324

Beijerdstraat 22, 4112 NE Beusichem