Nieuwe collectie

eenvoudig, puur en zeer comfortabel

Het draait om het SITcomfort, niet alleen het DESIGN

Wij geloven dat design goed gecombineerd kan worden met een uitstekend zitcomfort. Daar staan we bekend om en daar zijn we trots op. We vertalen de meest extravagante designmeubels naar een zeer comfortabel meubel. Daarvoor gebruiken we hoogwaardige materialen, zodat je jarenlang plezier kunt hebben van je meubel. Dat is wel zo duurzaam.

SITcomfort

Wij vertalen hoogwaardig design naar een uitstekend SITcomfort, zonder concessies te hoeven doen aan het design. Bij ons betekent dat een fijn zitvlak en de juiste steun voor je rug. Tijdens de ontwikkeling focussen we op het comfort en dat verpakken we in een stijlvol jasje.

Design

We laten ons inspireren door alledaagse dingen, maar ook op de meest vooraanstaande beurzen van de wereld. De ideeën werken we uit in een schets en een prototype. Dat doen we allemaal in onze eigen ”Model Ontwikkeling”. Zo kunnen we snel schakelen en een fraai design garanderen.

Kwaliteit

Modellen ontwikkelen en produceren doen we al sinds 1978 met veel plezier, passie en aandacht voor ons product. Vanaf het tijdperk van eikenhouten rompen tot het zitmeubel wat we vandaag de dag kennen, is Sit Design al een betrouwbare leverancier.

BLUE label

Sinds het begin van Sit Design in 1978 wordt de collectie dichtbij huis ontwikkeld en geproduceerd. Vanaf deze eeuw wordt een groot deel van de collectie geproduceerd in Europa, maar de ontwikkeling is altijd in Nederland gebleven. Onze thuisbasis ligt in het pittoreske Beusichem, in de Betuwe, waar we dag in dag uit met veel plezier en trots werken aan onze collectie. Een deel van onze collectie wordt hier nog steeds geproduceerd, waardoor we nog meer kunnen inzetten op het verduurzamen van onze collectie. Je herkent de lokaal geproduceerde collectie aan het BLUE label.

Sit Design is een creatief, commercieel en innovatief bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van zitmeubelen waarbij comfort en design centraal staan. Met als thuisbasis het Meubelhart van Nederland, het pittoreske Beusichem.

+ 31 34 550 2324

Beijerdstraat 22, 4112 NE Beusichem