Sit Design

Get comfortable

De Sit Design collectie is eenvoudig, puur en zeer comfortabel. Van strakke ontwerpen tot een nonchalante loungebank, elk voorzien van een onmiskenbaar comfort van hoge kwaliteit. Gemaakt door vakmensen en bedoeld om lang mee te gaan. 

Showroom

ERVAAR HET ZELF

Onze thuisbasis is het pittoreske dorp Beusichem, oftewel het Meubelhart van Nederland. Hier bevinden we ons middenin de actie. Twee keer per jaar staat het Meubelhart Beusichem in het teken van de vakbeurs. In onze showroom staat het grootste deel van onze collectie gepresenteerd. De plek om onze collectie te ontdekken, ervaren en voelen. 

Hier SIT je goed

TYPISCH SIT DESIGN

Wij geloven dat design goed gecombineerd kan worden met een uitstekend zitcomfort. Daar staan we bekend om en daar zijn we trots op. We vertalen de meest extravagante designmeubels naar een zeer comfortabel meubel. Daarvoor gebruiken we hoogwaardige materialen, zodat je jarenlang plezier kunt hebben van je meubel. Dat is wel zo duurzaam.

#hierSITjegoed

LIKE & FOLLOW

Via onze socials inspireren we je graag! Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en tag ons gerust in een mooi interieur plaatje met een echt Sit Design meubel @sitdesigninternational

[instagram-feed feed=1]