Welkom bij jouw zitmeubelleverancier

Betaalbare zitmeubels met de juiste look & feel gemaakt van hoogwaardige materialen

Perfecte balans in design, comfort en prijs

Vertrouw op kwaliteit

Weet waar je voor betaalt

Kwaliteit hoeft niet superduur te zijn

In een markt waar massaproductie de norm is, zoek jij naar een persoonlijke benadering. Zonder dat je overgeleverd bent aan high-end prijzen of consessies moet doen in kwaliteit, comfort of design.

 

Wij geloven dat je niet hoeft te kiezen tussen kwaliteit, betaalbaarheid, design of comfort.

Kies voor de perfecte balans

wat je ziet, wat je voelt en de prijs die daarbij hoort

Betaalbaar

Hoe mooi een meubel ook is of hoe lekker hij ook zit, het is ook belangrijk wat het kost. Het moet betaalbaar blijven. Een bank of fauteuil is voor ons pas af als deze driehoek in balans is.

Betrouwbaar

Wij leveren een stevige constructie, voorzien van schuimen met lange levensduur en bekledingsmaterialen die getest zijn op de belangrijkste punten zoals slijtage, pilling en lichtechtheid.

Transparant

Zelf je meubel samenstellen, waardoor je direct kunt zien hoe elke keuze invloed heeft op de uiteindelijke prijs. Met onze transparante benadering kun je het zo gek maken als je zelf wilt.

Word dealer in 3 stappen

1

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om naar je specifieke behoeften te luisteren en je te adviseren over de beste meubels voor jouw winkel of project.

2

Plan een persoonlijk advies

Tip: kom naar onze showroom in Beusichem en beleef zelf het design, comfort en de kwaliteit van de meubels.

3

Plaats je bestelling

Selecteer de gewenste meubels, configureer ze naar jouw specificaties en plaats je bestelling. 

Welkom bij Sit Design

Bij Sit Design geloven we dat iedereen comfortabel kan wonen. Onze zitmeubels zijn ontworpen voor een brede doelgroep en combineren betaalbaarheid, betrouwbaarheid en transparantie.

Wij zijn een full-service leverancier gespecialiseerd in het creëren van mooie, eigentijdse zitmeubels die verslavend goed zitten.

Sinds 1978 hebben wij een duidelijk doel; mooie, eigentijdse zitmeubels maken die vooral erg lekker zitten. 

 

Vanuit de prachtige Betuwe in het pittoreske plaatsje Beusichem creëren wij jarenlang comfort voor thuis, gemaakt door vakmensen, met hoogwaardige materialen en toch betaalbaar. 

Zitmeubelleverancier

Sit Design is een full-service zitmeubelleverancier gespecialiseerd in het creëren van mooie, eigentijdse zitmeubels die verslavend goed zitten. Sinds 1978 hebben wij als leverancier in Nederland een duidelijk doel: mooie, eigentijdse meubels maken die vooral erg lekker zitten, waardoor men niet meer om onze groothandel heen kan. Vanuit de prachtige Betuwe in het pittoreske plaatsje Beusichem creëren wij jarenlang comfortabele meubels voor thuis, gemaakt door vakmensen. Als fabrikant van banken en stoelen maken we elk zitmeubel met hoogwaardige materialen en zorgen we ervoor dat ze toch betaalbaar zijn.

Meubels met ultiem zitcomfort bij ons als zitmeubelleverancier

Zitcomfort is de sleutel tot elk succesvol meubelstuk. Als zitmeubelleverancier leggen we de lat hoog als het gaat om het ontwerpen van banken, stoelen en poefen die niet alleen mooi zijn, maar ook comfort bieden. Als fabrikant van kwalitatieve meubels begrijpen we dat comfort niet ten koste mag gaan van stijl. De moderne consument verlangt naar een zitmeubel dat een balans biedt tussen esthetiek en functionaliteit, en onze groothandel begrijpt dat. Dit betekent dat banken niet alleen uitnodigend moeten zijn, maar stoelen en poefen ook moeten voldoen aan de hoogste normen van ergonomie en duurzaamheid. Als groothandel streven we ernaar om een zitmeubel op maat te leveren dat elke verwachting overtreft. Bij ons als fabrikant van banken en stoelen vind je dan ook enkel een zitmeubel dat door vakmensen is gemaakt en verslavend lekker zit.

Word dealer of koop een zitmeubel als zakelijke klant bij onze groothandel

Wil je dealer worden van onze kwalitatieve zitmeubels? Of ben je geïnteresseerd in het verrijken van jouw bedrijfsruimte met hoogwaardig projectmeubilair op maat? Neem dan vandaag nog contact op met onze fabrikant van banken en stoelen. Als toonaangevende zitmeubelleverancier bieden wij een ruim assortiment aan zakelijk meubilair voor klanten die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl. Door te kiezen voor een ervaren groothandel, verzeker je jezelf van een zitmeubel dat jouw bedrijfsruimte transformeert in een comfortabele omgeving. Ontdek hoe je dealer bij ons wordt of hoe je jouw zakelijke ruimte verrijkt met onze exclusieve collectie aan zitmeubels.