Het is alweer ruim een maand geleden dat wij u op de hoogte hebben gebracht van onze situatie rondom het corona-virus, tijd voor een update!  
 
 

ALGEMEEN

Over het algemeen is er voor ons niets veranderd. Gelukkig is ons hele team tot op heden nog steeds gezond en gaan alle werkzaamheden ”gewoon” door.  
 
 

LEVERTIJDEN

Helaas ondervinden onze productiebedrijven in Europa wel meer problemen. Er zijn meer medewerkers die uit voorzorg thuisblijven of voor familie moeten zorgen. Dit betekent dat  levertijden uitlopen en we vaker dan normaal moeten herbevestigen. Wij proberen dit zo accuraat mogelijk te doen, maar door alle onzekerheid in de wereld is dit lastig. Heeft u vragen over uw lopende orders, stuur dan een mail naar planning@sitdesign.nl. Wij proberen u zo nauwkeurig mogelijk te informeren over de status van uw order.  
 
 

SALES

Onze vertegenwoordigers reizen nog steeds zo min mogelijk in verband met de richtlijnen van het RIVM. Zij zullen vooraf contact opnemen of een bezoek aan uw winkel gewenst is en u kunt zelf natuurlijk ook contact opnemen voor een afspraak.
 
Wanneer de situatie wijzigt brengen wij u direct op de hoogte en bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
 
Wij vertrouwen op uw begrip en wensen iedereen sterkte in deze moeilijke tijd.