VAKBEURS MEUBELHART SEP 2020

EVENTVakbeurs Najaar 2020
PLACEMeubelhart Beusichem
DATE7 - 8 & 14 - 15 & 21 september 2020

BRADLEY

Romantisch stoer – zo omschrijven wij de BRADLEY. Of je nu een industriële inrichting hebt of meer landelijk, de BRADLEY past erin. De bank wordt standaard geleverd met hoekpoot, maar is ook mogelijk met een stoere slede poot. De losse rugkussens geven een zacht comfort in de rug en passen perfect bij de ronde zitting. De ingetrokken siernaden geven de bank net even dat extraatje. Tijdens de meubel-inkoopdagen gepresenteerd in een aaibare, gezellige stof en een grove structuur. De bank is helemaal naar wens samen te stellen door de vele mogelijkheden in elementen en bekledingsmaterialen. 

KATE

Modern en romantisch – zo omschrijven wij de KATE. Moderne vormen in een romantisch jasje. Stiekem is ze ook een beetje retro. KATE heeft een prettig zitcomfort en is zeer geschikt om vele avonden in door te brengen. Tijdens de meubel-inkoopdagen gepresenteerd in een velvet stof en in een zachte, aaibare stof. De fauteuil is helemaal naar wens samen te stellen door de vele mogelijkheden in bekledingsmaterialen. 

TAYLOR

Strak en verfijnd – zo omschrijven wij de TAYLOR. De bank heeft een modern uiterlijk, maar is niet glad en kaal. De gecapitonneerde rug en zit maken van deze bank een echte eyecatcher. De perfecte combinatie tussen strak en gezellig, daardoor past de bank ook in vele woonkamers en woonstijlen. De TAYLOR is er ook als hoekbank met eiland. Tijdens de meubel-inkoopdagen gepresenteerd in een stoere stof met grove structuur. De bank is helemaal naar wens samen te stellen door de vele mogelijkheden in elementen en bekledingsmaterialen. 

LIMA

Modern en comfortabel – zo omschrijven wij de LIMA. Een ontwerp met een wat actiever zitcomfort, maar wel heel comfortabel. De bolling aan de binnenkant van de armleuning geeft de bank een uniek uiterlijk. Het oogt vriendelijk maar ook modern. De strakke designpoot maakt het geheel compleet. De bank is ook als hoekopstelling verkrijgbaar. Tijdens de meubel-inkoopdagen gepresenteerd in een fijne stof. De bank is helemaal naar wens samen te stellen door de vele mogelijkheden in elementen en bekledingsmaterialen. 

MILEY

Retro en actief – zo omschrijven wij de MILEY. Actief zitcomfort met een retro knipoog. De poot heeft een speelse knik net als de armleuningen. De ronde vorm in de rug neemt je helemaal terug naar die goede oude tijd. Tijdens de meubel-inkoopdagen gepresenteerd in camel-kleurige microleder. De fauteuil is helemaal naar wens samen te stellen door de vele mogelijkheden in bekledingsmaterialen. 

SQUARE

Praktisch en decoratief – zo omschrijven wij de SQUARE. Poefje SQUARE is er in 1 afmeting en is de grote broer van de KUBUS. Tijdens de meubel-inkoopdagen gepresenteerd in verschillende stoffen, op de foto in een okergele velvetstof. De poef is helemaal naar wens samen te stellen door de vele mogelijkheden in bekledingsmaterialen. 

JACK EN JILL

Stoer en verfijnd – zo omschrijven wij de JACK en JILL. De fauteuils hebben een rank uiterlijk door de verfijnde zit-rug en het draadstalen frame. JACK en JILL zitten lekker relaxed en kunnen goed als setje naast elkaar staan. JACK heeft stiknaden op de zit-rug, JILL niet. Tijdens de meubel-inkoopdagen gepresenteerd in camel-kleurige microleder en een donkergroene wollige stof. De fauteuils zijn helemaal naar wens samen te stellen door de vele mogelijkheden in bekledingsmaterialen.