VAKBEURS
nieuwe collectie februari 2020
EVENTVakbeurs Voorjaar 2020
PLACEMeubelhart Beusichem
DATE3 - 4 & 10 - 11 februari 2020
SOLID

Strak en modern – zo omschrijven wij de SOLID. Tijdens de vakbeurs gepresenteerd als 3,5 zits bank in stof Dexter in combinatie met fauteuil LUSH in microleder Bull en poefjes JIM en JIMMY in stof Icon en stof Dexter. Daarnaast ook gepresenteerd als hoekbank in stof Nordic in combinatie met fauteuil SOLID.

HAVANA

Compact en praktisch – zo omschrijven wij de HAVANA. Tijdens de vakbeurs gepresenteerd als 3 zits bank in stof Andes in combinatie met fauteuil HAVANA in stof Scarlet en poefjes JIM en JIMMY in stof Scarlet en stof Andes. Daarnaast ook gepresenteerd als 2 en 2,5 zits bank in microleder Bull.

MANILLA

Actief en Scandinavisch  – zo omschrijven wij de MANILLA. Tijdens de vakbeurs gepresenteerd als 3,5 en 3 zits bank in stof Leaf in combinatie met fauteuil MANILLA in stof Scarlet en poefjes JIM en JIMMY in stof Scarlet en stof Leaf. Daarnaast ook gepresenteerd als hoekbank in stof Nordic in combinatie met fauteuil CUBA in stof Chrono.

MEER INFO?

Wilt u meer weten over onze nieuwe of bestaande collectie? Onze vertegenwoordigers komen maar al te graag langs om alles toe te lichten. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom op afspraak.

Neem contact op met onze vertegenwoordigers of bel/mail ons, klik hier voor de contactpagina.