SOLID

Strak en modern – zo omschrijven wij de SOLID. Tijdens de vakbeurs gepresenteerd als 3,5 zits bank in stof Dexter in combinatie met fauteuil LUSH in microleder Bull en poefjes JIM en JIMMY in stof Icon en stof Dexter. Daarnaast ook gepresenteerd als hoekbank in stof Nordic in combinatie met fauteuil SOLID.

HAVANA

Compact en praktisch – zo omschrijven wij de HAVANA. Tijdens de vakbeurs gepresenteerd als 3 zits bank in stof Andes in combinatie met fauteuil HAVANA in stof Scarlet en poefjes JIM en JIMMY in stof Scarlet en stof Andes. Daarnaast ook gepresenteerd als 2 en 2,5 zits bank in microleder Bull.

MANILLA

Actief en Scandinavisch  – zo omschrijven wij de MANILLA. Tijdens de vakbeurs gepresenteerd als 3,5 en 3 zits bank in stof Leaf in combinatie met fauteuil MANILLA in stof Scarlet en poefjes JIM en JIMMY in stof Scarlet en stof Leaf. Daarnaast ook gepresenteerd als hoekbank in stof Nordic in combinatie met fauteuil CUBA in stof Chrono.

KEEP IN TOUCH

Bent u benieuwd wat we voor u en uw business kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op! We komen graag onze collectie toelichten in uw winkel en u bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd in onze showroom.

Of volg onze meest recente ontwikkelingen via onze socials!