Over ons

Trendy comfort

De zitmeubelen van Sit Design staan bekend om het uitstekende comfort en het trendy design. De Sit Design collectie zit vol eigentijdse, maar ook tijdloze ontwerpen die in ieder interieur te combineren zijn. Alle producten zijn ontworpen door het team van Sit Design en kunnen helemaal naar wens worden samengesteld door de vele mogelijkheden in afmetingen en bekledingsmaterialen.

 

Showroom

Onze thuisbasis

De Sit Design showroom is gevestigd in het pittoreske dorp Beusichem. Hier vindt twee keer per jaar een vakbeurs plaats die alleen toegankelijk is voor winkeliers. Buiten deze vakbeurzen om is de showroom alleen te bezoeken op afspraak.

Geschiedenis

Waar het allemaal begon

Sinds 1978 houdt Sit Design zich al bezig met het ontwerpen en produceren van zitmeubelen. Sit Design startte met de productie van zitmeubelen met eiken romp, maar niet veel later werd dit een volledig gestoffeerd meubel. In de jaren '80 en '90 heeft Sit Design haar collectie geëxporteerd naar onder andere Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Tegenwoordig is de collectie alleen verkrijgbaar in de Benelux.