ONTWIKKELING

creativity meets business

Wij ontwikkelen onze producten zelf in Beusichem, onze thuisbasis. Een spannend proces wat elke keer begint met een idee. Voor onze ideeën laten we ons inspireren door alledaagse dingen, maar ook de meest vooraanstaande beurzen van de wereld. Het idee werken we uit in een schets en een prototype. Pas als we allemaal helemaal tevreden zijn over het prototype, presenteren we het op een van de vakbeurzen. 

De prototypes worden vervolgens voorbereid om in productie te gaan. Vanaf dat moment verwelkomen wij het model in onze collectie. De collectie kenmerkt zich door de goede balans tussen het design, de kwaliteit en de prijs. Er worden verschillende stijlen vertegenwoordigt met elk zijn unieke samenstelling in vormgeving en materialen.

DESIGN

eigen ontwerp en ontwikkeling

Het team van Sit Design werkt zelf de eigen ideeën uit. Dit doen we in onze eigen afdeling Model Ontwikkeling in Beusichem. Op die manier kunnen we heel snel schakelen en met de laatste trends meebewegen.

KWALITEIT

onze normen en waarden

Bij Sit Design staat kwaliteit hoog in het vaandel, daarom hebben we alleen de beste fabrieken in Europa geselecteerd voor de productie van onze collectie. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd en zijn de levertijden betrouwbaar.

OVER ONS

even voorstellen

Wij geloven dat trendy design goed gecombineerd kan worden met een uitstekend zitcomfort. Daar staan we bekend om en daar zijn we trots op. We vertalen de trends en meest extravagante designmeubels naar een zeer comfortabel meubel. 

Lees meer