DESIGN

eigen ontwerp en ontwikkeling

Wij ontwikkelen onze producten zelf in Beusichem, onze thuisbasis. Hiervoor laten we ons inspireren door alledaagse dingen, maar ook door de meest vooraanstaande beurzen van de wereld. We zijn altijd opzoek naar de juiste balans tussen design en comfort. Doordat we verschillende stijlen combineren, spreekt onze collectie een zeer breed publiek aan.

KWALITEIT

onze normen en waarden

Bij Sit Design staat kwaliteit hoog in het vaandel, daarom hebben we alleen de beste fabrieken in Europa geselecteerd voor de productie van onze collectie. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd en zijn de levertijden betrouwbaar.

OVER ONS

even voorstellen

Wij geloven dat trendy design goed gecombineerd kan worden met een uitstekend zitcomfort. Daar staan we bekend om en daar zijn we trots op. We vertalen de trends en meest extravagante designmeubels naar een zeer comfortabel meubel. 

Lees meer

KEEP IN TOUCH

Bent u benieuwd wat we voor u en uw business kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op! We komen graag onze collectie toelichten in uw winkel en u bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd in onze showroom.

Of volg onze meest recente ontwikkelingen via onze socials!