ONTWIKKELING

Creatief en commercieel

Wij ontwikkelen onze producten zelf in Beusichem, onze thuisbasis. Een spannend proces wat elke keer begint met een idee. Voor onze ideeën laten we ons inspireren door alledaagse dingen, maar ook de meest vooraanstaande beurzen van de wereld. Het idee werken we uit in een schets en een prototype. Pas als we allemaal helemaal tevreden zijn over het prototype, presenteren we het op een van de vakbeurzen. 

De prototypes worden vervolgens voorbereid om in productie te gaan. Vanaf dat moment verwelkomen wij het model in onze collectie. De collectie kenmerkt zich door de goede balans tussen het design, de kwaliteit en de prijs. Er worden verschillende stijlen vertegenwoordigt met elk zijn unieke samenstelling in vormgeving en materialen.

KWALITEIT

Onze waarden en normen

Bij ons staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel, daarom hebben we alleen de beste fabrieken in Europa geselecteerd voor de productie van de Sit Design collectie. Hierdoor wordt niet alleen de kwaliteit gewaarborgd, maar kunnen we ook de levertijden goed controleren en zijn deze zeer betrouwbaar.

ONS VERHAAL

Even voorstellen

Wij geloven dat trendy design goed gecombineerd kan worden met een uitstekend zitcomfort. Daar staan we bekend om en daar zijn we trots op. We vertalen de trends en meest extravagante designmeubels naar een zeer comfortabel meubel. Het soort meubel waar je op wilt wonen, leven, ontspannen, kortom waar je op thuis bent. Geen poespas, gewoon een goed zitmeubel voor een eerlijke prijs dat er ook nog eens fantastisch uit ziet.