GESCHIEDENIS

Wat we doen sinds 1978

Sinds 1978 houdt Sit Design zich al bezig met het ontwerpen en produceren van zitmeubelen. Sit Design startte met de productie van zitmeubelen met eiken romp, maar later werd dit een volledig gestoffeerd meubel zoals we nu kennen.

Sit Design is begonnen in IJsselstein, maar verhuisde in 1980 naar het Meubelhart in Beusichem. Tot op de dag van vandaag is Sit Design hier nog steeds gevestigd. Rond die tijd exporteerde Sit Design haar meubels ook naar het buitenland, onder andere naar Duitsland, Groot Brittannië en Zwitserland. Tegenwoordig is de collectie van Sit Design alleen verkrijgbaar in Nederland en België bij diverse woonwinkels.

DIT ZIJN WIJ

Meubelmakers met passie
Tegenwoordig vliegen de trends je om de oren en veranderen stijlen steeds sneller. Wij maken er een sport van om alle trends te volgen en natuurlijk te verwerken in onze collectie. Dat maakt onze collectie veelzijdig en dynamisch.
 
We zorgen dat de kwaliteit van onze producten uitstekend is, daarom werken we samen met de beste vakmensen. Deze vakmensen weten hoe zij kwalitatief goede producten moeten leveren  binnen de bevestigde levertermijn. Dat is hard werken en dat doen we met passie voor het product.

ONTWIKKELING

Creatief en commercieel

Het team van Sit Design is altijd opzoek naar de juiste balans tussen modellering, bekleding en een passende prijs. We non stop op zoek naar trends en ontwikkelingen en passen dat graag toe in onze product ontwikkeling. Dit alles gebeurt in het pittoreske dorp Beusichem.